GP ReCyko Universal Battery Charger, B631 (USB)

GP ReCyko Universal Battery Charger, B631 (USB)
Brand: GP Batteries
339 SEK
Mer Info!

GP ReCyko Universal Charger, B631 (USB)

GP ReCyko Universal Charger kan ladda batterityperna AAA, AA, C, D och 9V samtidigt. Denna kompakta, stilrena laddare kommer även med ett snyggt och praktiskt lock som håller borta damm och skräp från batterierna.

OBS! Batterier eller AC-Adapter ingår ej!

- Laddar AAA, AA, C, D, 9V NiMH-batterier.
- Praktiskt lock som håller borta damm och skräp
- Auto cut off - batterierna kan alltid sitta kvar i laddaren.
- Kan laddas med alla Micro-USB-laddare

ReCyko Universal Charger, B631 (USB)

Oavsett om det är batterier till barnens leksaker, fjärrkontrollen eller spelkontrollen är denna multifunktionella laddare en väldigt behjälpsam kamrat att ha ståendes hemma eller med på resan. GP ReCyko Universal Charger kan ladda hela fem olika typer av batterier: AAA, AA, C, D och 9V. Dessutom kan du ladda alla batterierna samtidigt. Laddningstiden sträcker sig från 2 till 12 timmar beroende på batteriets storlek. Universalladdaren ser till att batterierna kommer upp till full kapacitet snabbt och säkert.

Kan alltid sitta kvar i väggen

En av fördelarna med Universal Charger är att den alltid kan vara kopplad till vägguttaget. När batterierna är fulladdade stängs den av automatiskt. Tryggt och säkert.

Plats för fler

GP ReCyko Universal Charger kan ladda 5 olika batterityper och laddaren får plats med hela 6 batterier som kan laddas samtidigt.

Kompakt och liten

Jämfört med många konkurrentladdare med liknande funtkioner är GP ReCyko Universal Charger liten till storleken. Dessutom kommer den med ett snyggt lock som håller damm och skräp borta från batterierna.

Bekymmersfri laddning

Som rubriken antyder är GP:s universalladdare en del av konceptet Worry free charging. Det innebär att laddaren har förbättrade funktioner. Till exempel upptäcker den dåliga batterier och engångsbatterier. Den har även en säkerhetstimer.

GP:s säkerhetsfunktioner

ReCyko Universal Charger har också GP:s säkerhetsfunktioner för en trygg laddning plus att den upptäcker dåliga batterier samt engångsbatterier. Batterierna i laddaren skyddas med ett lock som håller borta damm och skräp

Teknisk specifikation

Laddtider per batterityp:

- AA - 1300mAh - 2600mAh) - 4-8 timmar
- AAA - 650mAh - 950mAh - 2.5 - 4 timmar
- C - 3000mAh - 6 timmar
- D - 5700mAh - 11.5 timmar
- 9V - 200mAh - 6 / 12 hrs (1 / 2 kanaler)

LED-dioder:

- Laddar - Grön LED blinkar
- Fulladdat - Grön LED ständigt på
- Dåliga eller engångsbatterier insatta - Grön LED blinkar snabbt

Säkerhetsfunktioner:

- Säkerhetstimer
- -dV-fulladdningsövervakning
- Temperaturskydd

Ingen mer plast.

Ta ledningen mot plasten. Det nya ReCyko-sortimentet använder FSC-certifierade pappersförpackningar, helt fria från plast, vilket minskar miljöpåverkan.