Hyra kontorsrum Tierp

Hyra kontorsrum i Tierp till förmånliga priser

Hyra kontorsrum i Tierp till förmånliga priser

Med oss har du möjlighet att hyra kontorsrum per timme och bara betala för tiden som du använder rummet. Vi står för allt från telefoner till internetuppkoppling och tillbehör. Vi erbjuder en modern lösning som ligger rätt i tiden.

Om du har ett onlinebaserat jobb kanske du vill ha möjligheten att sitta på ett kontor då och då. Vi erbjuder möjligheten att hyra kontorsrum i Tierp på dina villkor. Du bestämmer när du vill hyra rummet och vi står för resten av servicen.

Vi hjälper dig att hyra kontorsrum eget företag som passar dina behov och önskemål. Du kan fokusera helt på företaget!

Fri Offert
Kom på besök och se våra rum

Hyra kontorsrum Tierp med flexibelt kontrakt

Kom på besök och se våra rum

Om du är intresserad av att hyra kontorsrum i Gävle med omnejd är du varmt välkommen att kontakta oss. Fyll i formuläret och berätta för oss vad du är ute efter. Du är alltid välkommen att komma på besök för att se våra olika kontorsrum och resten av våra faciliteter. Då får du en bra överblick av vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

Fri Offert
Vi erbjuder en kreativ miljö

Vi erbjuder en kreativ miljö

Det ligger mycket tanke bakom vårt kontorshotell för att du ska kunna vara kreativ och få ditt företag att växa. Här har du inte bara tillgång till ditt eget kontorsrum utan även fräscha möteslokaler. Med vår flexibla lösning kan du själv planera din kontorstid.

Vi driver ett kontorshotell sedan många år tillbaka

Vi har hyrt ut kontorsrum och drivit kontorshotell under många år. På så sätt har vi lärt oss hur vi ska kunna erbjuda det bästa.

Du bestämmer själv hur många timmar och vilka dagar du vill utnyttja kontorsrummet och alla andra faciliteter hos oss.

Du har möjlighet att boka mötesrum och ringa konferenssamtal. Om du behöver något annat är det bara att fråga någon av våra medarbetare. Vi står alltid redo att ge dig den service du behöver. Det är ett av många skäl till att välja oss.

Genom att hyra kontorsrum i Tierp via oss kan du ta din firma i nästa riktning.Omdömen om hyra kontorsrum Tierp

Så tycker våra kunder!

Jag behövde hyra ett kontorsrum när jag startade mitt företag men hittade ingen lokal som passade. Detta kontorshotell uppfyllde alla mina krav och jag slipper dessutom tänka på de administrativa uppgifterna.

Noah Eriksson
Hyra kontorsrum

Jag ville hyra ett kontorsrum men ville inte behöva tänka på saker som sophämtning och internet. Detta eftersom jag bara nyttjar det då och då. Tack vare kontorshotellet kan jag komma till kontoret när jag vill.

Gunnar Karlström
Hyra kontorsrum

Mitt företag växte så det knackade och jag kände att jag ville skaffa ett kontorsrum. Jag tittade på flera lösningar men kom snabbt fram till att kontorshotellet är det som passar mig bäst.

Ulrika Zetterberg
Hyra kontorsrum
Ett erkänt kontorshotell

Hyra kontorsrum i Tierp hos ett välkänt företag

Vi är ett välkänt och erkänt Kontorshotell Tierp som erbjuder förstklassig service till alla som hyr in sig hos oss.

Det spelar ingen roll om du hyr en timme i veckan eller fem dagar i veckan, du får alltid samma bemötande.

Vi är den självklara lösningen om du vill hyra kontorsrum Tierp. Du behöver inte fokusera på något annat än din kärnverksamhet. Det är en ypperlig chans för ditt företag att växa och utvecklas samtidigt som du knyter nya kontakter. Kom gärna in och kolla våra lokaler om du är nyfiken.

Fri Offert