Kontorshotell priser

Fri Offert

Kontakta oss om du är intresserad av att hyra plats på vårt kontorshotell. Vi erbjuder moderna lösningar till förmånliga priser!


✔ Få ett priserbjudande på kontorshotell!
✔ Vår personal finns alltid på plats för att assistera dig
✔Coworking i Tierp med alla nödvändiga faciliteter

Få ett priserbjudande på kontorshotell!
+
=
Få ett priserbjudande på kontorshotell

Svar inom 48 timmar

Få ett priserbjudande på kontorshotell

Om du vill besöka Kontorshotell Tierp eller veta vårt pris kontorshotell är du varmt välkommen att höra av dig. Fyll bara i formuläret här på hemsidan så återkommer vi så snart vi har möjlighet. Då pratar vi om vilken lösning som passar dig bäst.

Kontorshotell blir en allt vanligare lösning eftersom människor blir allt mer flexibla i sitt arbete. Kanske vill du bara vara på kontoret 1-2 dagar i veckan? Vi kan ordna en plats som passar dig. Då får du också veta vårt exakta hyra kontor pris som baseras på varje individ. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt pris kontorshotell Gävle.

Börja med att fundera på vad du förväntar dig av vårt kontorshotell och hör sedan av dig med din förfrågan. Du kan hyra ett skrivbord eller ett enskilt rum. Det beror på vilket som passar dig bäst. Du är också varmt välkommen att komma och titta på våra platser.

Omdömen om Kontorshotell Tierp

Så tycker våra kunder!

Jag är egen företagare och arbetar för det mesta hemifrån. Jag kände att jag ville ha ett kontor att gå till vissa dagar och fick höra om denna lösning. Det passar mig perfekt!

Oskar Persson
Hyra kontor

Jag jobbar online sedan flera år tillbaka men behöver ett kontor där jag ibland kan ta emot kunder. På kontorshotellet kan jag hyra en lokal när det behövs vilket är toppen!

Sanne Kilstedt
Coworking

Jag och min partner skulle anordna en större konferens och behövde någonstans att vara. Vi hörde talas om kontorshotellet och deras konferenslokaler uppfyllde alla krav.

Lovisa Karlsson
Hyra konferensrum
Professionell service

Hyr en fullt utrustad kontorsplats hos oss

När du kommer till vårt kontorshotell kan du räkna med full service och alla faciliteter som ska finnas på ett modernt kontor. Kontakta oss för att höra om hyra kontorshotell kostnad eller besök oss på plats. Tillsammans tar vi företagsvärlden in i framtiden med ett hållbart och modernt tänkande. Dessa lösningar är här för att stanna.

Fri offert