Hyra konferensrum Tierp

Hyra konferensrum i Tierp med allt inkluderat

Hyra konferensrum i Tierp med allt inkluderat

När du vill anordna en konferens i Tierp är vi det självklara valet. Perfekt läge mitt emellan Uppsala och Gävle. Hör av dig till oss för att boka konferensrum och höra mer om vad som ingår i priset.

Om du vill hyra konferensrum i Tierp kan vi bistå med lokaler i vårt kontorshotell. Du får inte bara en lokal utan all service runt omkring. Du bestämmer också hur du vill ha rummet möblerat och vad som ska finnas i rummet.

Vi kan bistå med en massa konferensrum inspiration om du inte är säker på hur du själv vill ha det.

Fri Offert
Kostnadsfri konsultation

Hyra konferensrum Tierp med smarta lösningar

Kostnadsfri konsultation

Är du intresserad av att hyra konferensrum i Gävle är du varmt välkommen att kontakta vårt kontorshotell i Tierp. Vi finns på bekvämt pendelavstånd och kan bistå med ljusa och fräscha lokaler. Kontakta oss via formuläret och berätta mer om hur många ni är och vad ni har tänkt er. Vi återkommer så snart vi har möjlighet och kan påbörja planeringen direkt. Du får även en personlig kontaktperson.

Kontakt
En personlig kontakt

En personlig kontakt

Vi vill att du ska känna dig trygg hela vägen när du ska anordna en konferens tillsammans med oss. Därför får du en personlig kontaktperson både innan och under konferensen. Det betyder att du alltid kan höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Ljusa och moderna konferensrum

Vi har anordnat konferenser under lång tid och kan bistå med ljusa och moderna lokaler utrustade med den senaste tekniken och utrustningen.

Du bestämmer hur du vill ha det och vi möblerar och arrangerar rummet enligt de önskemål som du lämnar.

Eftersom vi är så erfarna kan vi anpassa efter varje enskild kund. Det spelar ingen roll om ni ska ha en mindre eller större konferens. Vi kan också ge tips om andra aktiviteter och restauranger i närheten. Allt för att ni ska få en fullkomlig upplevelse.

Hos oss kan du hyra konferensrum i Tierp och ta chansen till utveckling och teambuilding.Omdömen om hyra kontorsrum Tierp

Så tycker våra kunder!

Jag och firman anordnar en konferens varje år och Tierp är vårt självklara val. Vi blir alltid väl bemöta och allt är arrangerat enligt önskemål. Vi kunde inte vara nöjdare.

Annika Eriksson
Hyra konferensrum

Vår firma skulle testa att åka på konferens för första gången och ville ha en lokal i närheten av Stockholm. Vi fick hjälp med allt som rörde konferensen och även tips om vad vi skulle göra på fritiden.

Gabriella Henriksson
Hyra konferensrum

Jag drivet ett företag online och ville anordna en konferens så vi kunde träffas och diskutera hur vi ska ta företaget framåt. Kontorshotell Tierp var allt vi önskade och lite till.

Henrik Jönsson
Hyra konferensrum
Allt är inkluderat i priset

Hyra konferensrum i Tierp i stora lokaler

Vårt Kontorshotell Tierp bistår både med lokaler och annat som behövs för att du ska kunna anordna en framgångsrik konferens.

Det spelar ingen roll om det bara handlar om en dag eller om du ska ha en konferens över en helg.

Om du vill hyra konferensrum Tierp över flera dagar hjälper vi även dig med hotell och kan tipsa om restauranger. Du har Uppsala och Gävle på bekvämt avstånd. Du har också en kontaktperson som du kan ringa när som helst om det är något du under över under vårt samarbete.

Fri Offert