Coworking Tierp

Coworking i Tierp på dina villkor

Coworking i Tierp på dina villkor

Vad är coworking? Det är ett nytt arbetssätt där du hyr en kontorsplats på ett kontorsplats tillsammans med andra. Vi står för kontoret och du kan komma dit när du vill och göra ditt jobb på dina villkor.

Med vår tjänst för coworking i Tierp är du mitt emellan två storstäder. Våra lokaler ligger på bekvämt pendelavstånd mellan Gävle och Uppsala. Dessutom finns det goda parkeringsmöjligheter i anslutning till byggnaden. Om du åker kollektivt stannar bussen precis utanför vårt kontorshotell.

Vi kan leverera Coworking Uppsala eftersom vi befinner oss i Tierp. Kom in till oss när det själv passar dig.

Fri Offert
Kom på besök

Coworking Tierp i moderna lokaler

Kom på besök

Om du är intresserad av coworking i Gävle med omnejd kan du alltid ta en titt på vårt kontorshotell i Tierp. Vi håller till i moderna och ljusa lokaler som inbjuder till produktivitet. Här finns även ett fikarum, mötesrum och toaletter. Med andra ord allt du behöver för att kunna sköta ditt jobb. Du sitter tillsammans med andra som också hyr en kontorsplats hos oss.

Fri Offert
En flexibel kontorslösning

En flexibel kontorslösning

Det är långt ifrån alla som behöver ett kontor mellan måndag till fredag. Vissa kanske bara vill sitta på kontoret en dag i veckan. Hos oss hyr du bara platsen under den tid du behöver. Det är alltså en flexibel och passande lösning för den moderna företagaren.

Lång erfarenhet av att driva kontorshotell

Vi har drivit kontorshotell under lång tid och vet vad som krävs för att skapa en motiverande och inbjudande arbetsmiljö.

Du välkomnas till trevliga lokaler där du kan fokusera helt och hållet på ditt arbete istället för sidosysslor.

Vi har alltid personal på plats som kan hjälpa dig med alla frågor och funderingar. Om du skulle stöta på något tekniskt problem har vi även IT-support som kan hjälpa till. Med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för en bra kontorsmiljö.

Hos Coworking i Tierp får du chansen att sitta tillsammans med andra egenföretagare och knyta nya kontakter.Omdömen om coworking Uppsala

Så tycker våra kunder!

Jag arbetar hemifrån sedan 1 år tillbaka men tycker inte jag får så mycket gjort hemma. Då kom jag på idén att hyra plats på kontorshotellet. De har verkligen skapat en riktigt härlig miljö.

Anna Johansson
Coworking

Jag bor i Uppsala och ville kunna utnyttja ett kontor några timmar i veckan. När jag fick läsa om kontorshotellet blev jag eld och lågor. Jag hyr bara de timmar jag behöver och är mycket nöjd.

Kent Tegnér
Coworking

Jag driver en blogg och behövde ett kontor för att kunna hålla i möten och träffar. På kontorshotellet har jag inte bara min egen plats utan även möjligheten att boka mötesrum.

Saga Karlsson
Coworking
Anpassat efter dina behov

Flexibel coworking i Tierp

Vårt Kontorshotell Tierp stoltserar med moderna lösningar och kan anpassa oss efter varje enskild individ. Vi har både flexibla och fasta kontorsplatser över flera våningar.

Vi har drivit kontorshotellet under ett par år och vet vad som efterfrågas av våra hyresgäster. Tillsammans skapar vi den bästa kontorsmiljön.

När du kommer in till oss får du alltid anmäla dig i receptionen hos en av våra medarbetare. Här kan du också ställa frågor om du har några. Vi ser till att Coworking Tierp blir en angelägen upplevelse för alla inblandade. Välkommen att besöka oss och se våra lokaler i centrala Tierp.

Fri Offert