Nedis Luftrenare | Lämplig för miljöer upp till: 20 m² | Leveranshastighet för ren luft (CADR): 130 m³/h | Indikator för luftkvalitet | Svart / Vit

Nedis Luftrenare | Lämplig för miljöer upp till: 20 m² | Leveranshastighet för ren luft (CADR): 130 m³/h | Indikator för luftkvalitet | Svart / Vit
Brand: Nedis
1299 SEK
Mer Info!

Ingenting slår att bo eller arbeta i ett rent hem eller kontor. Men även om rummet ser ut att vara skinande rent kanske luftkvaliteten inte är lika bra, damm- och smutspartiklar som svävar i luften kan vara så små att du inte kan se dem. Vår luftrenare från Nedis air är den perfekta lösningen för ett hälsosamt inomhusklimat.

Den här luftrenaren har HEPA-filter som tar bort 99.99 % av alla partiklar som är 0.3 mikrometer eller större, vilket omfattare både pollen och kvalster. Det innebär mindre damm och minskade allergiska besvär. För att maximera effekten har luftrenaren även en inbyggd joniserare. Den funktionen innebär att damm- och smutspartiklar faller till golvet i stället för att sväva fritt i den luft du andas och gör att du och din familj kan njuta av extra ren luft inomhus.

Luftrenaren har en stämningslampa och touchknappar med blått ljus för extra synlighet.
Fläkten har 3 hastigheter plus ett nattläge. Det sistnämnda ger dig ren luft, även när du sover, men med en lägre ljudnivå och släckta lampor. Det gör luftrenaren perfekt för sovrummet, barnrum och i stort sett alla rum upp till 20 m2.

EGENSKAPER:
Antal fläkthastigheter: 3 Fläkthastigheter
Bredd: 215 mm
Djup: 215 mm
Effekt: 40 W
Färg: Svart
Färg: Vit
Fläkthastighet: Hög / Mellan / Låg
HEPA-filter: H13
Höjd: 460 mm
Indikator för luftkvalitet: Ja
Inspänning: 220 - 240 V AC 50/60 Hz
Lämplig för miljöer upp till: 20 m²
Leveranshastighet för ren luft (CADR): 130 m³/h
Ljudnivå: 32-50 dB
Luftcirkulation: 130 m³/h
Material: Plast
Maximal ljudnivå: 50 dBA
Minsta ljudnivå: 32 dBA
Nätkontakt: Euro / Typ-C (CEE 7/16)
Strömkabel längd: 1.80 m
Typ av rengöring: Filter och jonisering
Typ av strömkälla: Strömadapter
Vikt: 3000 g