Nedis Luftrenare | Lämplig för miljöer upp till: 25 m² | Leveranshastighet för ren luft (CADR): 200 m³/h | Indikator för luftkvalitet | Vit

Nedis Luftrenare | Lämplig för miljöer upp till: 25 m² | Leveranshastighet för ren luft (CADR): 200 m³/h | Indikator för luftkvalitet | Vit
Brand: Nedis
1799 SEK
Mer Info!

Ingenting slår att bo eller arbeta i ett rent hem eller kontor. Men även om rummet ser ut att vara skinande rent kanske luftkvaliteten inte är lika bra, damm- och smutspartiklar som svävar i luften kan vara så små att du inte kan se dem. Nedis luftrenare med praktisk timer är den perfekta lösningen.

Den här luftrenaren har HEPA-filter som tar bort 99.99 % av alla partiklar som är 0.3 mikrometer eller större, vilket omfattare både pollen och kvalster. Det innebär mindre damm och minskade allergiska besvär. För att maximera effekten har luftrenaren även en inbyggd joniserare. Den funktionen innebär att damm- och smutspartiklar faller till golvet i stället för att sväva fritt i den luft du andas och gör att du och din familj kan njuta av extra ren luft inomhus. Dessutom tar luftrenaren bort obehaglig lukt.

Luftrenaren har också en inbyggd dammsensor som visar luftkvalitet så att du vet vilken av (de fyra) fläkthastigheterna du ska välja. Du kan också trycka på enhetens autoläge för att välja rätt inställning.

Det finns också ett tyst nattläge som ger ren luft för en god nattsömn. Det gör luftrenaren perfekt för sovrummet, barnrum och í stort sett alla rum upp till 25 m2.

EGENSKAPER:
Antal fläkthastigheter: 3 Fläkthastigheter
Bredd: 350 mm
Djup: 200 mm
Effekt: 50 W
Färg: Vit
Fläkthastighet: Hög / Mellan / Låg
HEPA-filter: H13
Höjd: 520 mm
Indikator för luftkvalitet: Ja
Inspänning: 220 - 240 V AC 50/60 Hz
Lämplig för miljöer upp till: 25 m²
Leveranshastighet för ren luft (CADR): 200 m³/h
Ljudnivå: 35-54 dB
Luftcirkulation: 200 m³/h
Material: Plast
Maximal ljudnivå: 54 dBA
Minsta ljudnivå: 35 dBA
Nätkontakt: Euro / Typ-C (CEE 7/16)
Strömkabel längd: 1.80 m
Typ av rengöring: Filter och jonisering
Typ av strömkälla: Strömadapter
Vikt: 5800 g