GP: ReCyko Laddningsbara AA-batterier 2100mAh 4-p

GP: ReCyko Laddningsbara AA-batterier 2100mAh 4-p
Brand: GP
119 SEK
Mer Info!

GP ReCyko AA-batteri, 2100mAh, 4-pack


ReCyko 2100 är ett kraftfullt laddningsbart batteri som är utvecklat för ditt vardagliga användande. De är laddade vid köp och redo att användas direkt ur förpackningen. Till skillnad från engångsbatterier så kan ReCyko användas vid låga temperaturer, ända ned till - 20°C. Batteriet är dessutom skapat med mer än 10% återvunna material och hela 94% av batteriet, inklusive förpackning är återvinningsbart.


- Miljövänliga
- Låg självurladdning
- ECV-certifierade
- Laddningsretention: Upp till 80% efter 12 månader
- Livscykel: Upp till 500 gånger, motsvarar för detta batteri 3500 engångsbatterier


Gå med i vår revolution.
Vi introducerar det nya, avancerade ekosystemet av laddningsbara batterier, batteriladdare och laddockor från GP ReCyko. Med sin optimala prestanda, smarta funktioner och stiliga design, så kommer det nya sortimentet hjälpa dig avstå från tusentals av engångsbatterier - vilket sätter mindre press på miljön och sin plånbok.
Så kom igen, gå med i vår laddningsbara revolution.


Batterier - Dina gröna små medhjälpare.
Dessa laddningsbara batterier har designats för ditt vardagliga användande. Få tillgång till ett utbud av batterier som levererar hög kapacitet, oavsett om det är för prylar som drar mycket eller lite ström. Se dem som dina långvariga, hållbara, högpresterande, gröna små medhjälpare. De kommer att ladda upp ditt liv och hjälpa dig spara mycket pengar.


Ingen mer plast.
Ta ledningen mot plasten. Det nya ReCyko-sortimentet använder FSC-certifierade pappersförpackningar, helt fria från plast, vilket minskar miljöpåverkan.

Produktdokument